Sport- en bewegingsapps

Er zijn intussen duizenden sport- en beweegapps. Deze apps kunnen je helpen om gezonder te leven en om meer te bewegen. Hieronder vind je enkele belangrijke zaken die je kunnen helpen om een goede app te kiezen.

1

ER MOETEN DOELEN GESTELD KUNNEN WORDEN DIE AFGESTEMD ZIJN OP WAT JIJ WIL

2

EEN FUNCTIE OM TERUG TE BLIKKEN OP ACTIVITEITEN IS BELANGRIJK. ZO KAN JE ZIEN OF ER VOORUITGANG WORDT GEBOEKT.

3

DE APP DIENT REKENING TE HOUDEN MET DE BELASTING DIE JOUW LICHAAM AANKAN.

4

DE APP MOET KUNNEN INSPELEN OP OVERTRAINING.HIJ MOET DUS REKENING HOUDEN MET VOLDOENDE HERSTEL

VIND JE HET TOCH MOEILIJK OM EEN JUISTE APP TE SELECTEREN? HIERONDER ENKELE APPS DIE ZEKER DE MOEITE ZIJN OM UIT TE PROBEREN!​

HUMAN

Deze app houdt bij hoeveel je beweegt en herkent automatisch wanneer je wandelt, fietst, hardloopt of andere activiteiten van een minuut of meer. Wanneer je al even niet actief bent geweest, ontvang je een melding. Daarnaast kan je met familie of vrienden een club maken om elkaar te stimuleren.

Gratis

STEPS APP

Hebt u liever een gemakkelijke stappenteller op uw smartphone, gebruik dan deze app. In een handige grafiek kan je jouw dagelijkse stappen, afstand, tijd en verbrandde calorieën terugvinden. Daarnaast ontvang je een wekelijks verslag zodat je stap voor stap jouw doel bereikt.

Gratis

UP: DE OPSTAAN HERINNERING

Hebt u liever een gemakkelijke stappenteller op uw smartphone, gebruik dan deze app. In een handige grafiek kan je jouw dagelijkse stappen, afstand, tijd en verbrandde calorieën terugvinden. Daarnaast ontvang je een wekelijks verslag zodat je stap voor stap jouw doel bereikt.

Gratis

MIJN WATERBALANS

Mijn waterbalans" stimuleert je om regelmatiger en meer water te drinken. Het is namelijk zeer belangrijk voor een goede gezondheid om voldoende water te drinken.

Je dagelijkse water inname wordt berekend en er zijn nuttige tips te vinden. Daarnaast ontvang je op regelmatige basis een herinnering bij onvoldoende drinken.

Gratis

YOGO STUDIO: MIND & BODY

Met deze app verander je jouw huis in een yogo studio. Volg en plan je lessen samen met jouw yoga leraar. Er worden oefeningen aangeboden voor zowel beginners als experts. Er is een gratis versie beschikbaar maar met de betalende versie hebt u meer keuze uit verschillende oefeningen.

Gratis

INSTANT HEART RATE

Deze app meet uw hartslag. U kan dus op elk moment van de dag uw hartslag bekijken. Het wordt momenteel beoordeeld als de beste app voor mobiele hartslagmeting. Je plaatst het topje van je wijsvinger op de camera van jouw telefoon en binnen een paar seconden wordt je hartslag weergegeven!

Gratis

STRAVA GPS RUNNING AND CYCLING

Als je graag hardloopt, fietst of buiten sport, is deze app iets voor jou. Je kan activiteiten vastleggen, prestaties verbeteren en alles delen met jouw vrienden. Je kan al de gegevens van de activiteit terugvinden in een grafiek. Daarnaast kan je ook trainen met een hartslagmeter die gekoppeld is aan ''Strava''. Je kan de app gratis gebruiken maar er is ook een betalende versie met meer mogelijkheden.

Gratis

ZOMBIE, RUN!

Wil je graag het lopen of wandelen combineren met een spannende game? Dan is ''Zombie, Run'' zeker iets voor jou. Het is een meeslepende game waar je in een zombie-avonturenverhaal terechtkomt.

Gratis

START TO RUN

Met deze app begeleidt Evy Gruyaert je naar jouw specifiek loopdoel, van 5 km tot een marathon. ''Start To Run'' is geschikt voor elk niveau van loper. In de app dien je een trainingsschema aan te kopen maar met elke afgewerkte training verdien je punten. Hierdoor krijg je dan korting op een volgend trainingsschema.

Gratis 
+ betalend in de app

© Gezonde & actieve levensstijl. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now