beweeg

&sport

coaching

Ik ben Emilie Vandermaeten, sport- en beweegcoach uit Londerzeel. Ik begeleid jullie met veel enthousiasme naar een gezondere en fitte levensstijl. Let's get moving heeft als doel om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen en te houden. Volg personal training, groepslessen, online coaching en werk aan een sterk lichaam en gezonde mindset. Samen bereiken we jouw fitheids- en bewegingsdoelen. Met een aangepast programma streven we samen naar een blijvend resultaat en dit met of zonder mentale en/of fysieke ondersteuning. 

persoonlijke begeleiding

Aan de hand van een intake gesprek en een functioanl screening bepalen we samen jou doelen. Je wordt persoonlijk begeleid op weg naar jouw fysieke doelen. Individueel of in groep ga je samen met mij, als personal trainer, aan het werk. Er wordt gecorrigeerd waar nodig en je zal gemotiveerd worden om te sessies tot een goed einde te brengen. 

Begeleiding 

vanop afstand

De online wereld is helemaal hip de laatste tijd. Ook hier is het mogelijk om op afstand op een correcte manier te werken aan jouw fitheidsdoelen. 

Dit kan aan de hand van een programma op maat of via videoconsulten. 

Wil je graag meer weten?

Bekijk het volledig aanbod hier

Groepslessen

Het aanbod groepslessen kan je hier terugvinden

www.bodypoint.be

Tijdens deze groepslessen zal zowel kracht, conditie, mobiliteit als stabiliteit aan bod komen. Elke les bestaat uit een variabel oefeningen voor het hele lichaam, voor elk niveau. Of je nu een beginner of gevorderde bent, elke oefening kan door de coach aangepast worden aan jouw kunnen.

GET IN TOUCH

 
Stuur me een berichtje

Is er iets niet duidelijk? Heb je nog een vraag? Wil je graag samenwerken? Heb je een opmerking of suggestie?

Aarzel vooral niet om me te contacteren.

Bedankt voor de inzending!